Algemene privacy verklaring

 

Hoe komen wij aan je gegevens?

Aanmelden doet u via onze website (www.kledingbeursaldlan.nl). Om mee te kunnen doen dient u uw naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer op te geven.

Wat doen we met je gegevens?

Uw naam en adres zijn nodig om de etiketten voor het prijzen van de kleding te kunnen leveren. Het telefoonnummer is nodig om u  te kunnen bellen als u niet op tijd zijn om uw eigendommen op te komen halen. De eigendommen zijn niet verkochte spullen en uw opbrengst.

Hoe lang bewaren we je gegevens?

We bewaren uw gegevens voor zo lang als dat nodig is, om het doel waarvoor we de persoonsgegevens verkregen hebben te vervullen (tot na de beurs).

Uw e-mailadres zal mits u toestemming heeft gegeven bij inschrijving, 1 jaar bewaard blijven om u een herinnering te kunnen sturen als er een nieuwe beurs aan komt.

U heeft altijd het recht om een verzoek in te dienen om uw gegevens direct na de beurs te laten verwijderen.

Met wie delen we uw gegevens?

Uw gegevens worden alleen voor door de kinderkledingbeurs gebruikt en niet met derden gedeeld.

Contact, mailing en reclame

Als u hiervoor toestemming heeft gegeven kunt u voor een nieuwe beurs een herinnering ontvangen op het door u opgegeven e-mailadres. U kunt altijd vragen of wij uw e-mail willen verwijderen.

Inzicht in uw gegevens?

U kunt altijd kosteloos inzicht krijgen in de gegevens die wij van u hebben. U kun ons ook vragen uw gegevens aan te passen als uw e-mailadres onjuist, onvolledig of irrelevant is geworden. Op www.kledingbeursaldlan.nl vind u onze contactgegevens.

Indien u klachten heeft over de manier waarop de kinderkledingbeurs met uw persoonsgegevens omgaat kunt u zich ook richten tot de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens

De website van de kinderkledingbeurs en de persoonsgegevens die u hier achterlaat worden beheerd door de kinderkledingbeurs deze werkgroep maakt deel uit van Stichting wijkorganisatie Aldan, Salomonszegel 99, 8935 SC Leeuwarden.

Tel. 0582882010 (tijdens openingstijden)

Voor vragen en opmerkingen over deze Privacy verklaring kunt u altijd contact opnemen.